Afla Despre…..{24 ianuarie 2010}   Pareri despre viata…

1) Tragedia vietii nu este ca se termina atat de repede, ci ca asteptam atat de mult sa o incepem. ->W. M. Lewis

2) Traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima, pentru ca una din ele chiar va fi. ->Jeremy Schwartz

3) Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic. ->Mahatma Ghandi

4) Scopul vietii este o viata de scopuri. ->Robert Byrne

5) Fiecare zi pare prea scurta pentru toate gandurile pe care le gandesc, pentru toate plimbarile pe care vreau sa le fac, pentru toate cartile pe care vreau sa le citesc si pentru toti prietenii pe care vreau sa ii vad. -> John Burroughssau mai bine asa:
„I’m sick of following my dreams. I’m just going to ask them where they’re going and hook up with them later.” – Mitch Hedbergiulia1987 says:

Happy to see your opinion.
”There are three constants in life…change, choice and principles.”-> Stephen Coveyschimbarea e o constanta? credeam ca e o proprietate a variabilelor, opusul constantelor :Diulia1987 says:

Poate e o constanta in sensul ca o adoptam constant. :)nu prea are logica :)
e doar o variabila declarata global, asta ca sa ma exprim tehnic :)iulia1987 says:

Tehnic da, dar nu cred ca Stephen Covey se exprima tocmai tehnic. :)which is not good for him :) realitatea e in cartea de matematica si nu filosofie sau ce scrie el sau ce-o fi facand el pt ca nu il cunosc.iulia1987 says:

Uite ce personal biograpfy are:
”Recognized as one of Time magazine’s 25 most influential Americans, Stephen R. Covey has dedicated his life to demonstrating how every person can truly control their destiny with profound, yet straightforward guidance. As an internationally respected leadership authority, family expert, teacher, organizational consultant, and author, his advice has given insight to millions.”
Deci l-a ajutat la ceva gandirea asta…:Piulia1987 says:

Are si filisofia rostul ei. :)like what?iulia1987 says:

Se pare ca pe el l-a ajutat sa isi faca o cariera de succes.da, dar nu i-a ajutat si pe cei din jur. iar cand vine vorba de americani, scuse me, dar ei inghit tot ce se spune la tv sau in ziare sau carti si tot asa. filosofia mi se pare o copie a religiei dar folosind cuvinte mai pompoase. a oricarei religii. sunt doar cuvinte aruncate in aer pt a aburi o masa de oameni destul de slabi incat sa creada orice. nu se vorbeste concret despre nimic in filosofie. sunt fragmente de idei neduse la capat dar impodobite si legate intre ele cu niste cuvinte extrase din dictionar (create special pt filosofi oricum) pentru a deruta mintea cititorului si a-l face sa creada ca are o revelatie asupra… nici el nu stie asupra cui sau ce, dar ii confera falsa impresie ca este mai inteligent si ca intelege. dar iar, nu stie ce intelege.
ai inteles ce am vrut sa intelegi cand nu intelegi ce eu am inteles ca tu intelegi?iulia1987 says:

Inteleg si cred ca ai dreptate in mare parte…dar totusi sunt oameni de pretutindeni care in depresie fiind se pot ”inveseli” citind astfel de porcarii filosofice…pana la urma e si asta un talent (sa poti scrie intr-un mod atragator) si un job pentru persoana care reuseste…atat timp cat exista oameni care inghit astfel de lucruri de ce sa nu se profite?…oricum imi pare destul de inofensiv fata de cum influenteaza de exemplu mass-media viata oamenilor.stiu oameni in depresie car numai inveselire nu primesc cand citesc astfel de carti :)
iar cei care au cei mai multi vieweri au si cel mai mare control. de unde si puterea mass mediei. deh, mass… :)iulia1987 says:

Acum na’ fiecare persoana interpreteaza diferit ceea ce citeste, deci e normal sa fie pareri si pareri. :) Cu siguranta e o strategie de marketing foarte buna…da, unii ajung la sinucidere si uite asa scapam de cateva specimene slabe ale societatii, populatia lumii scade, efectul de sera scade si el, consum mai putin, resurse mai multe, peace in the world si ca bonus, curentul emo :)iulia1987 says:

E dramatic prezentat asa…desi partial adevarat…dar lasa sa moara…cu cat mai putini cu atat mai bine.:Pi sense the evil in you. join the dark side. we have cookies :))ps: vad ca ai inceput cu stresul de prin octombrie 2006. iti cautai loc de munca cand erai anul 1 la Facultatea de Economia Turismului :)iulia1987 says:

Da…aveam ganduri marete:)un link numai stiu in legatura cu ce e de pe blogul tau, dar are legatura oricum.iulia1987 says:

Interesant..ms pt link!Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

et cetera
Urmărește

Fiecare nou articol să fie livrat pe email.

%d blogeri au apreciat asta: